Cateringfirmaet inspirert av det afrikanske og jamaicanske kjøkken, Roots & Culture, er vår leverandør for mat fredag og lørdag under festivalhelga. Kom og prøv blant annet autentisk Jerk chicken i kokosnøtt-saus og velsmakende vegan-alternativer, laget av kortreiste råvarer, flere av dem dyrket på egen finca på Sande.
Med over 20 års kokke-erfaring innen jamaicanske og afrikanske mattradisjoner, er Jacob Nodeland og hans far en ny og spennende samarbeidpartner for Drammen Sacred Music Festival. I tillegg til å drive catering, organiserer de ulike eventer og workshops på fincaen i Sande. De er levende opptatt av alt hva naturen kan tilføre oss mennesker, og ønsker å bidra til å bedre folkets helse og bevissthet rundt naturlige, organiske og sunne alternativer.
Velkommen til å smake på menyen til Roots & Culture på Union Scenen i helga.
Her er helgas meny fra Roots & Culture:
Sweet Potato Curry* (ITAL Stew) 100.-
Marinerte grønnsaker i deilig coconut curry saus.
Søtpotet, yam, aubergin, squash, kål, agurk, bønner, kikerter, løk, hvitløk, og mange ulike krydder.
Coconut Jerk Chicken* 100.-
Langtidsmarinert kylling i kokosnøtt saus
*Serveres med Rice & Peas, Coleslaw og en frisk tropisk salat.
Småretter:
Fritert Plantain 30.-
Karibiske Falafler 20.-
Drikke:
Sorrel 30.-
Tradisjonell Jamaicansk leskedrikk med hibiscus, ingefær, kanel og organisk brunt sukker.
Roots Shot 20.-
En naturlig fermentert drikke laget av skogens mangfold. Eik, bjørk, ask, furu, gran, brennesle, løvetann, mjødurt, geitrams og mange flere!
Alle produkter er hjemmelaget med nøysomhet og kvalitet.